Veel gestelde vragen 

Veel gestelde vragen

Kan ik de digitale files van mijn foto's kopen?
Zoals vroeger een fotograaf zijn negatieven niet verkocht, verkoopt PIM geen 300dpi files, tenzij voor commercieel gebruik. Echter bij aankoop van extra prints van 15 bij 15 cm of groter ontvangt u een file van dezelfde foto, geschikt voor internet en mét PimPhotography logo, die u kunt delen met familie en vrienden. Bij aanschaf van meer dan 150 euro aan extra prints ontvangt u gratis een cd met daarop al uw foto's in een niet-printbare versie, geschikt voor internet en mét PimPhotography logo. Uw foto's blijven bewaard in het PIM archief en kunnen ten allen tijde nog nabesteld worden.

Waarom zijn de prints van PimPhotography zoveel duurder dan die van een afdrukcentrale?
Ten eerste: omdat de foto's die u ontvangt zijn gedrukt op papier van hoogwaardige kwaliteit. Foto's die niet na verloop van tijd vervagen of verkleuren en waarvan u bij normaal gebruik de rest van uw leven kunt blijven genieten.
Ten tweede: omdat u niet alleen betaalt voor de print. Inbegrepen is ook de tijd en de expertise van de fotograaf in de digitale donkere kamer. En dat is meer dan een beetje bijsnijden of kleur en achtergrond wat bewerken. Bij PIM is het schieten van de foto maar het eerste begin. Daarna begint het digitale proces dat kan oplopen tot één of twee uur per foto. Elk detail is belangrijk en elke foto die geprint wordt is met grote zorg bewerkt op creatief en professioneel niveau.

Hoe zit het met reiskosten?
De reiskosten bij PimPhotgraphy zijn volgens de landelijke normering. Binnen een straal van 25 km rondom postcode 5211 (centrum 's-Hertogenbosch) worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten rekenen wij 19 cent per kilometer.

Fotograferen jullie alleen honden en katten?
Nee hoor, wij fotograferen alles wat ademt en niet ademt. Dus ook uw konijn, uw rat, uw kanarie, uw vis, uw varken, maar ook uw ouders, uw kinderen, uw huis, uw bedrijf of wat u maar wilt zien wij graag voor onze lens.

Maken jullie ook portretten van mij of mijn kinderen met ons huisdier?
Natuurlijk! U zegt maar hoe u het wilt. De reden dat u op de site geen portretten ziet van eigenaren is uit privacy overwegingen voor die eigenaren.

Wat zijn "props"?
Props is een ander woord voor rekwisieten. Een achtergrond, mand, stoel, kussen, deken e.d.

En tenslotte
PimPhotography is niet tevreden voordat u helemaal gelukkig bent met uw foto's. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat onze foto's voor u levenslange fijne herinneringen zullen zijn. Heeft u nog andere vragen? Via de info/contact pagina kunt u contact met ons opnemen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston