PIM foto sessie 

PIM foto sessie

PIM foto sessie

Hoe gaat dat nou, zo'n Pim sessie? Elke PIM sessie is leuk en ontspannen. Geen gedoe met warme studiolampen en een dier dat koste wat kost stil moet zitten. Wilt u een klassiek staatsieportret van uw dier dan moet u een andere fotograaf zoeken. De PIM fotograaf probeert het individuele karakter van het dier zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Naast camera, lenzen en expertise zorgt PIM voor leuke speeltjes, eventuele props en lekkere gezonde dierensnoepjes.

De normale PIM sessie duurt gemiddeld twee uur, de eerste 10 tot 15 minuten zijn een "meet and greet". Pim wil dat uw dier zich comfortabel voelt bij de fotograaf en niet bang is van de camera. Bij de meeste dieren is dat geen probleem, bij anderen is een korte introductie nodig om ze te laten wennen aan de fotograaf en het geluid van de camera. Bij bijzonder angstige (of gevaarlijke) dieren wordt gebruik gemaakt van een lange lens.

Waar

Wat betreft de locatie van de Pim sessie is de keus aan u. Uw huiskamer, de tuin, het park, het bos, de supermarkt, u zegt het maar. Elke plaats waar uw dier zich op zijn gemak voelt is geschikt.

Wanneer

Het liefst maken wij onze foto's overdag omdat wij uit ervaring weten dat natuurlijk licht het mooiste is. Meestal is dat licht buiten op zijn best, maar binnen is ook goed mogelijk met de gordijnen of de lamellen open. Houd er rekening mee dat binnen soms wat meubels of andere storende dingen in de achtergrond verplaatst moeten worden. Een PIM sessie in de avond kan natuurlijk ook, alleen moet u er dan zeker van zijn dat uw dier niet angstig wordt van fel en herhaald flitslicht.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Vult u dan het email formulier in op de info/contact pagina en u hoort zo snel mogelijk van PIM.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank van Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston